Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

TOP 20 EUROLEAGUE TRANSFERS - Summer 2020


Ενώ πλέον το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η σελίδα ετοιμάζεται να “κατεβάσει ρολά”, μέχρι να μπούμε ξανά σε μπασκετικό mood από το φθινόπωρο, παράλληλα τα ρόστερ των περισσότερων ομάδων της Euroleague έχουν ολοκληρωθεί εν όψει της νέας σεζόν.

Μια off season, που επηρεάστηκε σε ένα βαθμό από τον κορωνοϊό, αλλά τελικά αποδείχθηκε busy, με αρκετές ενδιαφέρουσες κινήσεις από τους 18 μονομάχους. 

Ως τελευταίο κείμενο, λοιπόν, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές ας δούμε μια αξιολόγηση (σύμφωνα με υποκειμενικά κριτήρια) των 20 κορυφαίων μεταγραφών του φετινού καλοκαιριού μέχρι σήμερα! 

Απαραίτητη διευκρίνηση ότι θα μιλήσουμε αποκλειστικά για μετακινήσεις παικτών εντός της Euroleague, συνεπώς δε θα δούμε περιπτώσεις όπως των Harrison και Foster, ενώ για την τελική κατάταξη λήφθηκε υπόψιν εκτός από τη “βαρύτητα” και το “όνομα” κάθε παίκτη στο μεταγραφικό παζάρι, το impact που αναμένεται να έχει στη νέα του ομάδα! Ας ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση… 

20. JEOFFREY LAUVERGNE (ZALGIRIS) 
Σίγουρα ο Γάλλος δε θυμίζει τον παίκτη που είχαμε θαυμάσει στο παρελθόν, ενώ τα σύννεφα από πάνω του “πύκνωσαν” μετά τις χαμηλές πτήσεις της περσινής σεζόν… Όμως, πλέον, θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να “αναστήσει” την καριέρα του, αποτελώντας (ειδικά μετά και την αποχώρηση του Landale) το σημείο αναφοράς στη ρακέτα της νέας Zalgiris. 

Ο ρόλος του αναμένεται να είναι σημαντικός στα πλάνα του Schiller και μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί, καθώς μην ξεχνάτε ότι πίσω του βρίσκονται μόνο οι Geben και Blazevic ως καθαρόαιμοι C. Λογικά θα πάρει πολύ χρόνο σε σχήματα με τους Hayes ή Rubit, με πιθανή συνύπαρξη του με το Jankunas να μοιάζει δυσλειτουργική. 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 19 games, 6.3 pts (44.1% FT, 56.3% 2FG, 28.6% 3FG), 2.7 rebs, 0.8 asts 

19. DANILO BARTHEL (FENERBAHCE) 
Ο Γερμανός PF μετά τη θετική του παρουσία τα τελευταία χρόνια με την Bayern, θα δοκιμάσει φέτος την τύχη του μακριά από την πατρίδα του, ευελπιστώντας να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι στο puzzle της ομάδας του Kokoskov. 


Το πολυσύνθετο παιχνίδι και η ικανότητα του να παίξει τόσο με πρόσωπο, όσο και με πλάτη στο καλάθι επιθετικά, καθώς και η συνεισφορά του σε άμυνα και ριμπάουντ, τον καθιστούν ως πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή. Αν μείνει ο Vesely, μπορεί να συνθέσουν μαζί ένα δυνατό δίδυμο στη front line (είτε μαζί με τον επίσης νεοαποκτηθέντα Hamilton), ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και ως stretch 5άρι σε χαμηλά σχήματα… 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 27 games, 7.9 pts (75% FT, 60% 2FG, 31.3% 3FG), 3.9 rebs, 1.4 asts, 0.4 stls 

18. KEVIN PANGOS (ZENIT) 
O Καναδός PG μετά την πολύμηνη απουσία του, λόγω τραυματισμού, είναι έτοιμος για το restart, με τον Pascual να του δίνει τα … κλειδιά της Zenit! Ο Pangos θα πρέπει να θυμηθεί τα χρόνια του στη Zalgiris και να αποτελέσει τον go-to-guy μιας ομάδας με φιλοδοξίες, με τη στελέχωση, όμως να γεννά ερωτήματα. 


Φαίνεται ότι θα ταιριάξει καλά με τους sharpshooters Hollins και Rivers, ενώ μένει να διαπιστώσουμε τι σκέφτεται ο Καταλανός τεχνικός για πιθανή συνύπαρξη του με τον Billy Baron. Σε κάθε περίπτωση, ο Pangos θα είναι ο floor general της Ρωσικής ομάδας και από την απόδοση του θα εξαρτηθούν πολλά για την πορεία της! 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): – 

17. HOWARD SANT-ROOS (PANATHINAIKOS) 
Μία από τις πιο πολυδιαφημισμένες κινήσεις για τους “πράσινους” φέτος, ήταν η απόκτηση του Κουβανού SF, ο οποίος έρχεται να προσθέσει ενέργεια, hustling και elite physical skills στο back court της ομάδας. Εξαιρετικός on ball αμυντικός, με δυνατότητα να μαρκάρει από τις θέσεις 1 έως 4, αναμένεται να προσφέρει βοήθειες και στην επίθεση με το versatility του, ειδικά αν εμφανιστεί βελτιωμένος στο μακρινό σουτ, όπου του λείπει η σταθερότητα. 

Θα τον δούμε να κατεβαίνει και στο 2 σε πιο ψηλά σχήματα, αλλά διατηρώ επιφυλάξεις κατά πόσο μπορεί να ανταπoκριθεί στο ρόλο του point forward σε αυτό το επίπεδο.

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 10 games, 5.5 pts (86.7% FT, 44.1% 2FG, 17.4% 3FG), 2.5 rebs, 1.7 asts, 1.2 stls 

16. LUIGI DATOME (ARMANI) 
Αν απορείτε γιατί ο Ιταλός combo forward δε βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα, ενώ αποτελεί από τις σημαντικότερες μεταγραφές της φετινής off season (αλλά και για τους στόχους της Armani), ο λόγος είναι ότι πλέον στα 33 του χρόνια και με την Ιταλική ομάδα να είναι γεμάτη στις θέσεις 3 – 4 (Micov, Shields, LeDay, Brooks), λογικά θα τον δούμε σε έναν πιο βοηθητικό ρόλο floor spacer, κυρίως ως PF, τον 6ο παίκτη, ο οποίος θα δίνει λύσεις επιθετικά με το καλό μακρινό του σουτ. 

Δεν υποτιμώ την αξία του και την προσφορά που μπορεί να έχει, όμως σε ένα one and done σύνολο, με αρκετούς βετεράνους, ίσως χρειαστούν περισσότερα πράγματα από τους “πλάγιους” της Armani… 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 28 games, 8.3 pts (92.9% FT, 53.7% 2FG, 43.1% 3FG), 3.4 rebs, 1.3 asts, 0.8 stls 

15. GREG MONROE (KHIMKI) 
Μία σημαντική μεταγραφή για τη front line της Khimki, την οποία, ωστόσο, περισσότερο ως κίνηση εντυπωσιασμού εκλαμβάνω, παρά ουσίας. Με όπλο του την ικανότητα στο post στην επίθεση ο Monroe θα πρέπει να μάθει να “ζει” με λιγότερες μπάλες στη … Σβεντοκρατούμενη Ρωσική ομάδα! 

Θα προσφέρει σημαντικά στα ριμπάουντ, αποτελώντας τον ιδανικό παρτενέρ του Mickey, αλλά χωρίς συνεπή αμυντική συμπεριφορά (τη στιγμή που πίσω του θα είναι ο επίσης μέτριος αμυντικά Booker) και διάθεση για ομαδικό πνεύμα (αντί για τα νούμερα του), δεν αποκλείεται να βγει flop. Θεωρώ ότι θα ήταν πιο σημαντικό για την Khimki να κρατήσει τον Evans με το 3&D profile του, παρά να επενδύσει στον πρώην NBA-er. 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 28 games, 12.9 pts (74.7% FT, 52.3% 2FG), 6.8 rebs, 2.5 asts, 1.3 stls, 0.6 blks 

14. ALBERTO ABALDE (REAL) 
Μια από τις λίγες, αλλά στοχευμένες (για μια ακόμη off season) μεταγραφές της Βασίλισσας, είναι ο Ισπανός G/F, ο οποίος την περασμένη χρονιά έκανε breakout season με τη Valencia. Ο Abalde θα προσδώσει φρεσκάδα και ενέργεια σε ένα, κατά τα άλλα, γηρασμένο back court, με την προοπτική να γίνει ο επόμενος Rudy! 


Σίγουρα το έργο του δε θα είναι εύκολο, αλλά τα 2-way χαρακτηριστικά που διαθέτει και τα ηγετικά στοιχεία, που έδειξε πέρυσι, με κάνουν να πιστεύω ότι θα είναι ο επόμενος μεγάλος swingman του Ισπανικού μπάσκετ! 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 23 games, 7.8 pts (77.8% FT, 49.5% 2FG, 40.2% 3FG), 4 rebs, 1.7 asts, 0.5 stls 

13. LORENZO BROWN (FENERBAHCE) 
Άλλος ένας παίκτης που έλαμψε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, είναι ο Αμερικάνος PG, τον οποίο από πέρυσι το καλοκαίρι, τέτοια εποχή, τον φανταζόμουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Euroleague. Χάρη στο κάθετο παιχνίδι και το court vision του, αποτελεί ένα σύγχρονο play maker, συνδυάζοντας μέγεθος και αθλητικότητα. 

Μπορεί να είναι σουτέρ βραδιάς αλλά καλύπτει την αδυναμία του αυτή με συνεπές αμυντικό effort, συνεπώς η προσφορά του είναι πολύπλευρη. Εκτιμώ ότι μαζί με τον De Colo θα είναι από τα καλύτερα δίδυμα guard στη νέα Euroleague και από το πόσο θα “δέσουν” οι δυο τους, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η πορεία της Τουρκικής ομάδας… 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 27 games, 12.3 pts (82.3% FT, 45.9% 2FG, 28.8% 3FG), 3.3 rebs, 4.6 asts, 1.1 stls, 0.4 blks, 2.8 tov 

12. DERRICK WILLIAMS (VALENCIA) 
Άλλη μια πολυσυζητημένη μεταγραφή, είναι του Williams στον 3ο του Ευρωπαϊκό σταθμό, στη Valencia! Αφού υπήρξε ενδιαφέρον από τις … μισές ομάδες της Euroleague, προτίμησε τις Νυχτερίδες, όπου μαζί με τον Labeyrie θα συνθέσουν ένα αλληλοσυμπληρούμενο δίδυμο PF. 


Με όπλα το above the rim παιχνίδι και το καλό μακρινό σουτ, είναι παίκτης πάνω στον οποίο στηρίζει πολλά ο Ponsarnau, καθώς μαζί με τον Kalinic είναι εκείνοι που μπορούν να προσδώσουν αθλητικότητα σε ένα soft ρόστερ. Με ενδιαφέρον αναμένω τη συνεργασία του με το Hermannsson η οποία θα χαρίσει πολλές θεαματικές φάσεις τη νέα σεζόν! 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 28 games, 11.3 pts (66.7% FT, 60.5% 2FG, 37.3% 3FG), 3.9 rebs, 1.2 asts, 1.1 stls, 0.3 blks 

11. KYLE HINES (ARMANI) 
Μετά από 7 χρόνια στη Μόσχα, ο Hines αλλάζει περιβάλλον, για να συναντήσει ξανά το Mesina, τον άνθρωπο που τον έφερε στη Ρωσική πρωτεύουσα. Με 4 τρόπαια Euroleague στο παλμαρέ του και την ανάδειξη του στην καλύτερη ομάδα της δεκαετίας, το σίγουρο είναι ότι θα μεταφέρει στο Μιλάνο την … αύρα του νικητή! 


Αν αυτό αρκεί για να αλλάξει η μοίρα της Ιταλικής ομάδας, θα φανεί στο μέλλον, το βέβαιο όμως είναι ότι ο Αμερικάνος F/C, έρχεται σε ένα έμπειρο σύνολο, να αποτελέσει το πολυεργαλείο στη front line σε άμυνα και επίθεση! 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 28 games, 8.8 pts (64.9% FT, 63.6% 2FG), 4.9 rebs, 1.4 asts, 0.6 stls, 0.9 blks 

10. JORDAN MICKEY (KHIMKI) 
Μετά από 1 σεζόν στη Real, ο Mickey επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια της Khimki, αυτή τη φορά με προπονητή τον Kurtinaitis! Ένας από τους top ψηλούς της Euroleague, με αθόρυβη δουλειά σε άμυνα και επίθεση, αλλά και με πλούσιο skillset συνολικά, αναμένεται να είναι ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές στο front court της Ρωσικής ομάδας. 

Με την παρουσία των Monroe και Booker, θα τον δούμε πιο πολύ στο 4, αλλά εξίσου αποτελεσματικά, μπορεί να αγωνιστεί ως center με το Jerebko δίπλα του. 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 26 games, 9 pts (78% FT, 67.7% 2FG, 33.3% 3FG), 4.2 rebs, 0.6 asts, 0.4 stls, 1 blks 

9. JORDAN LLOYD (CRVENA ZVEZDA) 
Ανεβαίνοντας τα σκαλιά, συναντάμε μια από τις πρώτες και πιο “ηχηρές” μεταγραφές της φετινής off season. Ο Αμερικάνος combo guard, παρά τα προβλήματα τραυματισμών στη rookie χρονιά του στην Ευρώπη, υπήρξε καταλύτης στην περσινή Valencia και αμφιβάλλω αν το κενό του θα καλυφθεί από το … μονοδιάστατο Prepelic! 

Πλέον ως ηγέτης του Αστέρα, θα κληθεί να αποδείξει το “λάθος” των Νυχτερίδων και να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους από το Βελιγράδι σε μια όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση, με οδηγό την ικανότητα του στο σκοράρισμα. 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 18 games, 11.1 pts (77.4% FT, 40.5% 2FG, 42.9% 3FG), 1.9 rebs, 2.4 asts, 0.7 stls 

8. ARTURAS GUDAITIS (ZENIT) 
Ένας από τους πιο ταλαντούχους ψηλούς της γενιάς του, έχει την ευκαιρία να βάλει ξανά την καριέρα του στις σωστές ράγες, μετά το μάλλον αποτυχημένο πέρασμα του από την Armani, λόγω και των συχνών τραυματισμών του. 


Με μοναδική άλλη αξιόπιστη λύση στη θέση 5 για τη Zenit, τo rookie, σε αυτό το επίπεδο, Poythress, o Gudaitis αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο στα πλάνα του Pascual και για αυτό τον τοποθετώ τόσο ψηλά στη λίστα. Αν καταφέρει να μείνει μακριά από ατυχίες, μπορεί να διεκδικήσει τον άτυπο τίτλο του Most Improved Player of the Year… 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 19 games, 7.3 pts (75.2% FT, 50% 2FG), 4.4 rebs, 0.5 asts, 0.4 stls, 0.9 blks 

7. TONYE JEKIRI (BASKONIA) 
Άλλος ένας center, στη λίστα μας, είναι ο Jekiri, ο οποίος μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από τη Villeurbanne, μετακομίζει στην Baskonia για να αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας του Ivanovic στη ρακέτα, στη θέση του Eric, που πέρασε και δεν ακούμπησε. 

Σε σχέση με τον προκάτοχο του, δεν μπορεί παρά να είναι αναβάθμιση, όμως η συνολική λειτουργία της front line, μετά την αποχώρηση του Shengelia, αποτελεί ερωτηματικό. Ο Νιγηριανός θα κάνει πολύ καλό δίδυμο με τον επίσης νεοφερμένο Peters, ο οποίος με το αξιόπιστο μακρινό σουτ του, θα “ανοίγει” χώρους στο ζωγραφιστό για εκείνον. Ωστόσο, τα back up στη γραμμή των ψηλών, δεν εμπνέουν την ίδια σιγουριά… 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 27 games, 8.7 pts (66.2% FT, 52.3% 2FG), 7.5 rebs, 1.3 asts, 0.8 stls, 0.3 blks 

6. NIKOLA KALINIC (VALENCIA) 
Άλλο ένα μεταγραφικό “μπαμ” από τη Valencia, η οποία, προς έκπληξη πολλών, προσέθεσε στο δυναμικό της έναν από τους πιο περιζήτητους forwards, τον Kalinic! Ο Σέρβος αναμένεται να είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε περιφέρεια και front court, ο παίκτης που με το σκληροτράχηλο profile στην άμυνα και το versatility στην επίθεση, θα αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Abalde, προσθέτοντας επίσης εμπειρία και winning mentality. 

Ο ρόλος του θα είναι από τους πλέον κομβικούς, αν αναλογιστούμε ότι πίσω του υπάρχουν μόνο οι Sastre και San Emeterio, ενώ σε κλεισίματα αγώνων θα τον δούμε και στο 4. 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 26 games, 6.6 pts (87% FT, 49.4% 2FG, 31.4% 3FG), 2.5 rebs, 1.7 asts, 0.8 stls 

5. MALCOLM DELANEY (ARMANI) 
Άλλος ένας παίκτης της φετινής πρωταθλήτριας (;) μεταγραφών! Ο Mesina υπακούοντας τις επιταγές των τελευταίων ετών για ταυτόχρονη ύπαρξη δύο τουλάχιστον top guard σε μια ομάδα πρωταθλητισμού, άφησε ελεύθερους τους Nedovic και Sykes και απέκτησε στη θέση τους το Malcolm Delaney, δίπλα στο Sergio, με το Roll σε ρόλο… ισορροπιστή, δημιουργώντας ένα “φονικό” back court. 

O Αμερικάνος ανταποκρίθηκε πέρυσι σε ένα πιο δευτερεύοντα ρόλο στην Barca, “βγαίνοντας” όμως μπροστά και όποτε χρειάστηκε, συνεπώς η συνύπαρξη του με τον Ισπανό, προβλέπεται άκρως ενδιαφέρουσα! 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 26 games, 10.2 pts (68.3% FT, 46.8% 2FG, 43% 3FG), 2.2 rebs, 4.8 asts, 0.7 stls, 2.3 tov 

4. NIKOLA MILUTINOV (CSKA) 
Το μεταγραφικό σίριαλ που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι, έλαβε τέλος φέτος, με την CSKA να κάνει δικό της άλλον έναν … πρώην ερυθρόλευκο! Ο λόγος για το Milutinov, ο οποίος θα πάρει τη σκυτάλη από τους Hines και Hunter στη front line της “Αρκούδας”, σε μια νέα εποχή της Ρωσικής ομάδας, με τον Ιτούδη να βάζει μέγεθος στη ρακέτα της ομάδας. 

Ο Σέρβος center καλείται να αποδείξει ότι παραμένει ένας εκ των κορυφαίων ψηλών στην Ευρώπη, σε ένα νέο περιβάλλον με υψηλές απαιτήσεις. Στο χέρι του είναι να τα καταφέρει… 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 24 games, 10.3 pts (76.5% FT, 65.6% 2FG), 8.2 rebs, 1.2 asts, 0.5 stls, 0.6 blks 

3. NICK CALATHES (BARCELONA) 
Η μοναδική μεταγραφή, μέχρι σήμερα, των Blaugrana είναι ο Έλληνας guard, ο οποίος και αυτός μετά από σειρά ετών στην ίδια ομάδα (ΠΑΟ), αλλάζει φανέλα. Η μετακίνηση του στη Βαρκελώνη σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού, με την Barca, να προσθέτει τον κορυφαίο, ίσως, pass first point guard, που κυκλοφορεί στα Ευρωπαϊκά γήπεδα! 


Σε ένα ρόστερ με καλούς spot shooters (Kuric, Abrines) και πολυσύνθετους guards (Higgins), με μια γραμμή forwards, η οποία τρομάζει με την πληρότητα της, ο Καλάθης μοιάζει ιδανικό fit για να εκτοξεύσει την ομάδα της Καταλωνίας! Αν ο Jasickevicius, στην πρώτη του δουλειά ουσιαστικά, όπου θα κληθεί να διαχειριστεί τόσες βεντέτες, ανταποκριθεί επιτυχώς, τολμώ να πω ότι η Barca είναι … έναν αθλητικό Pick ‘n’ roll center μακριά, από τον τίτλου του απόλυτου φαβορί για φέτος! 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 28 games, 13.3 pts (59.4% FT, 49.1% 2FG, 28.1% 3FG), 4.9 rebs, 9.1 asts, 1.1 stls, 3.3 tov 

2. KOSTAS SLOUKAS (OLYMPIACOS) 
Το hype από την 3η και … φαρμακερή προσπάθεια επιστροφής του Σλούκα στον Ολυμπιακό, από μόνο του αρκεί για να τον φέρει τόσο ψηλά στην κατάταξη. Όμως δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας, ούτε τα οπαδικά μου αισθήματα, που τον οδήγησαν στην 2η θέση, ούτε καν οι προσδοκίες και ελπίδες που σηματοδοτεί η επιστροφή του. 


Είναι η ποιότητα του ως παίκτης και τα στοιχεία που φέρνει, μετά από χρόνια, ένας guard (πλην φυσικά του Σπανούλη) και ο οποίος θα αποτελέσει το leading guard της νέας έκδοσης του Ολυμπιακού του Μπαρτζώκα, όπως έκανε την τελευταία τουλάχιστον διετία στη Fenerbahce. Σίγουρα μια πολυσυζητημένη μετακίνηση, που μένει να δούμε αν θα δικαιώσει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα... Η γνώμη μου είναι πως ναι, αποτελεί κίνηση – ματ για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα… 

Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 25 games, 11.6 pts (93.8% FT, 48.2% 2FG, 42.2% 3FG), 2.8 rebs, 6.1 asts, 0.9 stls, 2.6 tov 

1. TORNIKE SHENGELIA (CSKA) 
Πολλοί θα διαφωνήσετε με την επιλογή μου για την κορυφή, αλλά ο Γεωργιανός PF (στα μάτια μου ο καλύτερος στην Euroleague) πάει στη Μόσχα με μια αποστολή. Να συμπληρώσει τη συλλογή της φετινής CSKA ως το πιο πολύτιμο απόκτημα της, ο παίκτης που θα είναι ο X-factor, εκείνος που θα δώσει το απρόβλεπτο στη front line και μετά το Άγιο δισκοπότηρο της ACB, θα γευθεί το νέκταρ και της Euroleague! 

H 5άδα Hackett, James, Clyburn, Shengelia και Milutinov είναι, κατά τη γνώμη μου, ό,τι πιο πλήρες, σε θέμα αγωνιστικών στοιχείων των παικτών, τουλάχιστον, έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Και μόνο το γεγονός ότι η CSKA έβαλε σε δεύτερη μοίρα την περιφερειακή της ενίσχυση και πλήρωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο buy out για να τον αποκτήσει, φέρνει δικαιωματικά το Shengelia στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου…
 
Euroleague Stats 2019 – 20 (avg): 28 games, 15.9 pts (76.9% FT, 58.6% 2FG, 39.1% 3FG), 5.6 rebs, 2.9 asts, 1 stls, 0.5 blks 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου